onsdag 16. mars 2011

De fant ikke årsaken...

Ja, da har vi vært i ettersamtale med fødelegen, og de hadde ikke funnet ut noenting, alle prøvene var normale. Det var ingen spor av at navlestrengen skulle være årsaken, ei heller morskakesvikt. I prinsippet er dette å regne som "krybbedød", sa han, i gåseøyne fordi krybbedød egentlig er begrepet på uforklarlig barnedød etter fødsel. De gode nyhetene er at når de ikke finner ut årsaken til hvorfor fosteret døde, så er det mindre risiko for at det skal skje igjen, særlig når jeg gikk så langt i svangerskapet før det skjedde noe. Han sa at en vanlig årsak til at sånt skjer så sent i svangerskapet, er morskakesvikt, men da skal man også få litt eller mye blødninger, og jeg hadde ingen blødninger i det hele tatt...
Han sa også at legene er overrasket over at svangerskapene går bra så ofte som de gjør, til tross for at det er så stor risiko å gå gravid!

Vi skal altså få litt tettere oppfølging neste gang jeg eventuelt blir gravid. De påviste heldigvis ingen misdannelser på barnet, så da er det stor sjanse for at det ikke skjer igjen, og han mente også at jeg skulle kunne bli gravid rimelig fort hvis vi ville prøve igjen :)

3 kommentarer:

  1. Det er godt å høre, Connie! - altså, at det ikke skulle være noe problem for dere å bli gravid igjen! :)

    SvarSlett
  2. Godt å høre at Linnea ikke var syk på noen måte, og at ikke kroppen din sviktet heller. Det e fint at du får tettere oppfølging under neste svangerskap, og eg håpe virkelig at dokker vil prøve å bli gravid igjen når dokker e klar for det :) Eller lar skjebnen bestemme.. :)

    Håpe det går bra me dokker! <3
    Klem :)

    SvarSlett
  3. Tusen takk, dere <3

    Klem til begge!

    SvarSlett