onsdag 18. mai 2011

Pyntet på graven :)

I det siste har vi besøkt graven ganske ofte, egentlig fordi det har vært så fint vær at det har gått an. Lysene vi tenner har begynt å vare litt lenger før de slukker. Det føles godt. Jeg blir mer motivert til å dra dit, i tillegg til at man ikke blir blåfrossen av å være der nå.

Jeg skulle egentlig bare vise noen bilder av graven hennes, vi har pyntet litt der. Plantet en blomst, og satt ned et par sommerfugler og en marihøne. Ble det ikke fint? :-)

På 17. mai var vi der og plantet et flagg til henne, men utover det feiret vi ikke dagen egentlig. Kai var ikke helt frisk, og fra min side var det depresjon og tanker. 17. mai - barnas dag - hadde ting blitt som planlagt ville jeg ikke nølt med å stå tidlig opp for å trille vogn i byen og få vise fram mitt lille vidunder. Da vi tok bussen gjennom byen, hadde jeg lyst til å hyle ved synet av alle barna med ballonger, og mødre med barnevogner. Særlig unge mødre, på min alder. Jeg ser de overalt...
6 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint på grava! :)

  Tenkte meg at du var deprimert, ikke bare sliten som du sa.. Huff..
  Jeg skjønner jo det da, og ærlig talt var det bare kaos i byen så det hadde ikke vært noe spesielt artig å være der uansett!

  Håper det går bra med deg, glad i deg. <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Viveka <3

  Jeg var nok sliten også, men så blir man jo sliten av å være deprimert selvfølgelig..
  Det har blitt sånn nå at jeg er deprimert over en periode, helt til jeg har klart å samle energi og mot til å forsøke å leve mest mulig normalt, men så bruker jeg opp den energien i løpet av en uke hvor jeg treffer folk, er i byen hver dag og forsøker å utrette noe, og driver med hobbyer her hjemme. Etter det er jeg deprimert igjen, og har egentlig ikke lyst til noe. Så tenker jeg på Linnea min.

  Det var vel egentlig en grei beskrivelse av hvordan det går...
  Glad i deg også, Viveka <3

  SvarSlett
 3. Så fint med sommerfugler og hvit lykt :)

  SvarSlett
 4. Det va kjempefint der <3

  SvarSlett
 5. Jeg skjønner hva du mener Connie..
  Jeg føler det på samme måte av å bare se gravide ..
  Så fere som tenker med deg!
  <3

  SvarSlett
 6. Tusen takk <3
  Har det litt sånn med gravide damer jeg også, men det var spesielt i starten, nå er det mødre med små barn jeg reagerer mest på.. Men så klart; blir misunnelig på gravide, for jeg skulle så ønske jeg var gravid selv nå. Også tenker jeg "de skulle bare visst hva jeg har vært igjennom" - deretter blir jeg bekymret på deres vegne, og håper alt går bra for dem.

  SvarSlett