lørdag 21. mai 2011

"De knuste drømmers eske"

Nå har jeg dekorert ferdig esken til Linnea, en eske med lokk fra kremmerhuset som egentlig originalt bar et indisk preg - jeg kjøpte den med den hensikt å lage engleeske av den - et sted å oppbevare Linnea sine ting og minner fra graviditeten og begravelsen - klær, sengetøy, bilder, bøker, musikk, brev m.m. Jeg skrev tidligere om "De knuste drømmers rom", så nå har jeg gitt denne esken tittelen "De knuste drømmers eske".

Her er bilder av esken, fra alle kanter vel og merke. Litt maling, servietter, vintage og decopagelakk kan gjøre underverker! Jeg ble selv veldig fornøyd med resultatet, men vet enda ikke om jeg skal skrive "Linnea Aurora" og/eller "De knuste drømmers eske" på lokket. Kanskje "der de knuste drømmer bor"... Men føler at flere elementer kan bli for mye av det gode, jeg liker den veldig godt slik den er nå (klikk på bildene for å se større):

De store bindersene som jeg har festet i blondekanten, 
stammer fra min vidunderlige Karoline
De ble brukt i Linneas minnebok under begravelsen, for å skjerme folk mot bilder de kanskje ikke ville se - sterke bilder, vel og merke.

 Sløyfen på esken ble brukt under begravelsen - knyttet rundt et stearinlys. Englevingene er forresten festet i lokket, og ikke på selve esken.

Jeg er så glad for at Panduro Hobby og Sagen Vintage eksisterer. Uten dem hadde ikke denne esken blitt langt heller så fin :)11 kommentarer:

 1. Ååååh, den esken ble helt nydelig.
  Seriøst, jeg elsker vintage stilen. Det er så ufattelig pent.
  Et verdig minne etter Linnea, virkelig.

  Du er dyktig med håndarbeid, Connie. Både maling og annet. Stolt av deg. <3

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Viveka! Det varmer mye <3
  Jeg elsker også vintage, kommer nok til å bli mye i vintagestil fra meg heretter! :)

  SvarSlett
 3. Skal prøve å få det til selv, hehe. :)

  SvarSlett
 4. Den var utrolig fin :) Du er jammen flink :)Ønsker dere alt godt videre...

  SvarSlett
 5. Esken var kjempesøt!! :)

  SvarSlett
 6. Så gøy, Viveka, gleder meg til å se! :)

  Anonym: Tusen hjertelig takk! :)

  SvarSlett
 7. Super flott minne-eske :) Du har lagt ned mye arbeid :) Jeg synes du skal skrive Linnea Aurora på esken, jeg. Det er jo HENNES ting, og dine minner om henne <3
  Jeg tenker sånn: Minnene du har om henne er ikke "de knuste drømmer"...det er sterkt, men det er faktisk de minnene du ikke får som er "de knuste drømmer". Hun er verdt sin egen eske, og esken du har laget er verdig henne, og bare henne :) Eller?
  Klem :)

  SvarSlett
 8. Ååh, Connie.. Den eska ble helt utrolig nydelig!
  Du er så flink med sånne her ting! <3 Også når det gjelder maling! Syns du burde male mer natur og fjell osv, for det er du ufattelig flink til! Da jeg så det siste bildet du hadde malt av Otertind fikk jeg jo nærmest hakeslepp, for det var en masterpiece! :) <3
  Stolt av å ha deg som søster, jeg <3

  SvarSlett
 9. Tante Lill: Tusen takk skal du ha. Du har nok rett i det med navnet. Jeg må nok bare vente på inspirasjon til å plassere teksten riktig først. Det har liksom blitt min metode i det siste; å ikke utføre et "kunstnerisk arbeid" med mindre jeg er sikker på at jeg blir fornøyd med resultatet :)

  Lynn Helen: Tusen tusen takk, kjæreste søster! Det varmer dypt.. Jeg var veldig fornøyd med det Otertind-maleriet selv :) Men har faktisk byttet litt stil i det siste, jeg har begynt å bli mer "original" - dvs. jeg maler mine helt egne ideer og motiver. Ting som ikke finnes fra før av. Tror det er sant at kreativitet kan læres :)
  Du skal få se mitt siste maleri når du kommer oppover, det er et maleri jeg er stolt av.

  SvarSlett
 10. For en vakker måte å oppbevare verdifulle minner <3

  SvarSlett