lørdag 28. juli 2012

For å sitere meg selv...

...ville jeg bare dele dette direkte sitatet fra en samtale med andre engleforeldre. Det sier egentlig alt.

Huff.... kjenner jeg blir sinna... det folk ikke skjønner, er at det forverrer sorgen å påstå noe slikt... altså som at "du har sørget lenge nok" eller "du har færre barn enn du tror"....!! Kan de ikke bare akseptere at vi ikke vil glemme, og at vi regner med de barna vi har i himmelen også?? det behøver jo ikke å være negativt!

Internett kan være en bra ting å ha. Jeg har nemlig fått meg en jevnaldrende venninne via bloggen, Ida Catherine, som også mistet sin nydelige lille datter Veda uforklarlig i svangerskapet 5. mai i år... Hun er den første jeg har blitt så godt kjent med nettopp pga. tragedien som vi har opplevd. Vi kommer veldig godt overens, og har veldig mye felles, - forutenom det å miste det kjæreste vi har, mener jeg. Det er godt å ha en å dele innerste tanker med, tanker man egentlig ikke kan snakke om lenger. Jeg sørger ikke så dypt lenger, men jeg har Linnea Aurora i hjertet mitt, og jeg vil gjerne snakke om henne. Og det har gått bedre enn jeg trodde å snakke med en som akkurat nå er inne i den verste sørgeperioden. Jeg må innrømme at jeg var litt redd for å bli sterkt påvirket, men det har egentlig gått veldig greit.


Vi engleforeldre står sammen for å bekjempe tabuet rundt spebarnsdød. Det vil ta tid, men vi er på god vei til å gjøre en forandring.


Tenker på deg, Ida, og lille vakre Veda, i sin nydelige hvite prinsessekjole ♥ Håper vi sees snart igjen. God klem fra meg4 kommentarer:

 1. Finnes det virkelig mennesker som sier sånt til deg??? Hvis det er tilfelle, vil jeg bare si FY FAEN, ER DET MULIG!!! Heldigvis har jeg aldri mistet et barn selv, men alle må vel skjønne at det er noe som aldri går over? Selvfølgelig blir det litt lettere med tiden, og de gode dagene blir gradvis flere enn de dårlige igjen, men man vil jo alltid ha et barn for lite på jorden. Mammahjertet mitt blør for deg og alle andre englemammaer, som på toppen av den største og vondeste sorgen man kan ha utsettes for sånne idioter! Kjenner faktisk at jeg blir forbanna på dine vegne. Du har TO barn... Håper ikke du hører sånt ofte. Du skal vite at jeg ofte tenker på deg og familien din, og unner deg mammalykken du opplever nå av hele mitt hjerte <3 Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 2. Anonym: Hei, og takk for fin kommentar. Ja, dessverre finnes det mennesker som sier slikt til engleforeldre. Når jeg skrev dette innlegget, så var jeg aller mest opprørt på vegne av noen andre som nylig hadde fått slengt slike kommentarer, men jeg har hørt litt av hvert, jeg og. Folk vet ikke hva de snakker om. Man burde la være å uttrykke seg om ting man aldri har vært gjennom selv..

  SvarSlett
 3. Måtte lese litt igjennom bloggen din igjen, og fant ut at jeg ikke har kommentert dette innlegget..
  Det var jo så nydelig skrevet! Jeg kom til å tenke på deg idag, om hvor lett det er å være sammen med deg, og det er så godt at du forstår meg.. og forstår hvordan jeg har det..
  Og det er så godt at du forstår hvis jeg trenger å snakke, eller hvis jeg ikke orker å treffes en gang.. Det er godt å vite at man kan være seg selv sammen med deg :)

  Klem <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er hyggelig å høre, Ida! Betyr masse :) Bare godt å kunne være til hjelp! Det er forresten lett å være sammen med deg og, du er så smilende og glad til tross for at du har det så vondt inni deg om dagen, syns du er kjempesterk! Jeg beundrer motet ditt :)
   Klem <3

   Slett