onsdag 6. juni 2012

I nattens nordlige solskinn...

... sitter jeg her og minnes min lille Linnea Aurora... Tenker tilbake, feller noen tårer.

Jeg savner deg, lille venn. I morgen skal jeg ut og kjøpe blomster og plante til deg, nå som været tillater det. Jeg skal pynte skikkelig hos deg, så det blir slik du er verdig å ha det. Også skal jeg ta med en navnesmokk til deg. En liten rosa smokk med ditt helt eget navn og et hjerte på. Lillebror har likens, bare i andre farger og sitt eget navn. Og istedet for et hjerte, så har han en stjerne, for hjerter er jo så jentete *lurt mammablunk*.

I går hadde pappaen din bursdag, han fylte 21. Lillebror var der, mamma var der, gudmor var der, og Ida Henriette var der. Og mamma tenkte selvfølgelig at du også skulle ha vært der, lille venn... Vi grillet i solskinnet med sommeklærne på. Pappa fikk et bursdagslys i den peppermarinerte entrecotén sin. Lillebror sov i vogna helt til maten var ferdig, slik at det ble noenlunde kald mat på mamma, for hun måtte gi mat til han. Men det gjør ingenting at maten var kald. Det som derimot gjør meg ufattelig vondt, er at du er så kald, og at mamma ikke kan varme deg... Stakkars, lille vennen min...

Tok en titt på denne stemningsfylte filmen, som jeg ikke har sett på lenge... Den framkalte virkelig noen vemodige tårer. Du skulle vært her nå... Linnea min, mamma elsker deg ♥ Vit at jeg tenker på deg, jenta mi.

6 kommentarer:

 1. Vakkert og sårt innlegg. Kjenner meg igjen i savn og tankegang.
  -Marie

  SvarSlett
 2. blir nok fint hos lille linnea aurora med blomster og smokk.

  SvarSlett
 3. Hei! Kondolerer med deres tap av datteren deres!! <3
  Og gratulerer med lillebroren! <3

  Så fine smokkene hørtes ut :))!! Jeg lurte på hvor du har fått fatt i de? / En nettside eller :))?

  Mange tanker og gode varme klemmer og ønsker til deg og hele familien din, OGSÅ engelen deres!! <3, fra Ann Kristine.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk<3
   kjøpte smokkene på navnesmokken.no :)

   Slett
 4. Måtte inn og se til deg/henne.. tenker på dere titt og ofte. Gråter av dette innlegget, det er rørende og trist og vakkert samtidig. Du er så flott og snill en mamma.
  Stor klem,Silje.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Silje, det rører meg at du tenker på oss! Klem

   Slett