tirsdag 18. september 2012

I englehagen ♥

Vi var og besøkte Linnea på torsdag mens lillebror var med farmoren, tente lys. Ville egentlig bare dele de fine bildene vi tok. Blomstene vi plantet (deriblant et par ildtopper), tålte ikke jorda der, så de er ikke så fine å se på. Har en ildtopp i potte hjemme på verandaen, og den har klart seg overraskende bra! Har knapt trengt å vanne den. Så ja, det må være jorda på Elverhøy som ikke er bra. Neste år skal jeg ordne ordentlig jord og bedkant.

Den fine blomsten til høyre på bildet, er det moren til tvillingjentene ved siden av som står for, det ble nydelig med den! Hun er så snill ♥ Og flink til å pynte! Syns det er så rotete hos Linnea bestandig, jeg har alltid tatt med meg noe og plassert det litt på måfå når jeg kom dit. Om sommeren er det jo så lyst i Nord-Norge at det er nesten ikke vits i å tenne lys. Har brukt å plukke en liten bukett og legge igjen når jeg har vært der, som en erstatning for lysene :)

7 kommentarer:

 1. Synes hagen til Linnea er helt nydelig <3 Merker at hagen til vår lille engel også fort blir litt rotete, men jeg tror det er meningen med englehager :) De skal være litt rotete og overfyllt, det er jo bare fordi vi foreldre bare vil gi og gi :) Prøve å gi alt det vi ikke har kunnet gi i livet.. <3

  SvarSlett
 2. syns du er veldig flink til og pynte og det er nydelig i hagen til linnea Aurora<3.

  SvarSlett
 3. Synes og det er veldig fint i hagen til Linnea, og det blir jo ofte mye ting der, som nevnt over, vi vil jo så gjerne gi de alt vi kan <3 Hyggelig at du likte lyngen, det var så lite <3 Er det du som har brukt å lagt markblomster hos tvillingene også? Tusen takk isåfall, syns de har vært så fine <3 høstklem fra Marianne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk igjen, Marianne :)
   Ja, er jeg som har lagt igjen markblomster hos jentene dine <3 Fint å høre at du likte det! Klem til deg og , tenker på deg!

   Slett
  2. Tusen takk <3 Har tenkt for meg selv at slike buketter ville nok jentene plukket til oss og, stabbende bortover veien..De var nydelige iallefall <3 Tenker på dere og.

   Slett
  3. Du sier noe der, jeg har faktisk ikke tenkt på det. Men da kan man jo tenke litt symbolsk på det å plukke blomster til englebarna sine <3

   Slett
 4. Tusen takk for fine kommentarer, det varmer dypt <3

  SvarSlett