mandag 23. januar 2012

2012 - Enda et år uten Linnea Aurora vår ♥

Jeg velger å åpne dette innlegget med et forsinket ønske om et godt nyttår! :) Måtte det nye året bringe masse glede!

Nå ser jeg at det er lenge siden jeg har skrevet noe her. Skulle ha skrevet et innlegg rundt jul, men manglet noen bilder som skulle legges ved, derfor har det blitt utsatt...til nå!

Så først litt om julen. Det ble en fin og koselig jul hvor jeg nøt svangerskapet og tilbrakte tid sammen med familie hjemme hos mamma. Tiden gikk så fort, og jeg kjente meg straks ufattelig ensom når folk reiste hjem fra juleferie.

Linnea vår fikk delta litt denne julen også. Vi hadde et minnebord til henne i stua, og vi sendte opp hjertelanterner til henne. Et hjerte var også ment til en annen liten englejente jeg vet om

Her er noen bilder fra juletiden: Meg sammen med Linnea Aurora sin mormor

 Den lille snøkrystallen som henger på lyktestativet, er fra Linnea sin pappa


Linnea sin morfar var med på å sende opp hjertelanternene

Vi har nå gått inn i nok et nytt år uten vår vakre lille Linnea Aurora. Det føles rart at hun bare ligger lengre og lengre tilbake i tid. Jeg merker at sorgen har forandret karakter. Jeg har det bedre nå enn jeg hadde for et år siden, men det kommer tøffe tak fortsatt, spesielt siden jeg er hormonell nå.

Jeg forsøkte å skrive ned noen tanker i sorgen, men tror jeg skal la være å publisere dem, for folk forstår ikke uansett uten å ha opplevd dette selv (ikke at jeg unner noen denne opplevelsen). De ser bare på dette som sørgelig, og ikke som noe annet, uansett hva jeg sier. De ser ikke noe fint i dette, de ser ikke noe glede. Alt som har med det døde barnet å gjøre, er bare sørgelig for dem. Derfor ser jeg ikke hensikten i å dele Linnea-tanker offentlig lenger. Skal jeg dele noen tanker, så får det heller bli gjennom en godt gjennomført bok i fremtiden. Så på bloggen blir det nok ganske stille framover.

Ha et fortsatt godt nyttår.
Forsinket nyttårsklem fra meg.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar