torsdag 23. februar 2012

Et rom i hjertet mitt

Dette har jeg sikkert skrevet om en gang før, men får vel gjenta meg selv litt...

Jeg skriver jo ikke så ofte her lenger, og hovedgrunnen til det er at det føles som om folk tror jeg er helt opphengt i sorgen og Linnea og engstelsen i det nye svangerskapet. De tror at jeg ikke har øye for annet, men det har jeg faktisk.

søndag 12. februar 2012

Min andre morsdag...

... uten noe barn i armene.

Bildet til høyre viser Linnea sin fot, har klippet det ut fra et bilde av henne og pappaen på sykehuset

Det føles underlig. Jeg er mor, det er min morsdag nummer 2, og jeg har ikke noe barn i armene mine som krever oppmerksomhet. Jeg har en liten englejente i himmelen, og jeg har en sprellende babygutt i magen. Jeg har 2 barn, det er min andre morsdag, og likevel sitter jeg her uten et barn i armene. Det er faktisk veldig rart.

tirsdag 7. februar 2012

Videoklipp fra ett-årsdagen 13. november 2011 ♥

Akkurat nå brenner det lys i minnekroken til Linnea Aurora vår Det gjør det forsåvidt hver dag. Bildet ble nylig tatt, så det er disse flammene som brenner nå :)

For de som tror det, så er det ingen "tvangshandling" å tenne lys i minnekroken hennes. Jeg tenner ikke lys fordi jeg får dårlig samvittighet for å la være, det har bare blitt en tradisjon. Det er min måte å ha jenta mi med meg på. Det betyr ikke at jeg sitter og sørger og tenker tunge tanker hver gang jeg tenner lys hos henne :)

Ærlig talt skal jeg si at jeg har det veldig bra nå, faktisk. Da vi mistet Linnea, trodde jeg aldri i verden at det skulle gå an å komme seg ovenpå igjen. Selvsagt har jeg noen tunge dager fortsatt, men de kommer sjeldnere og sjeldnere. Ofte når jeg snakker om

fredag 3. februar 2012

Sorg og glede

Da jeg hadde lagt meg i går kveld, tenkte jeg for meg selv;

Det er vanskelig når folk rundt
tror at alt er fint og flott,
men nesten enda vanskeligere er det
... når de tror at alt bare er trist og grått.

Kan de ikke se at sorg og glede går hånd i hånd?

"Sammen kommer de,
og når den ene sitter sammen med deg ved ditt bord,
hviler den andre i din seng".
- Fra "Profeten" av Kahlil Gibran