søndag 4. desember 2011

Savnet etter deg ♥ ♥

Jeg har egentlig vært i ganske godt humør hele lørdagen, men nå meldte plutselig vemodet seg... Hva var det egentlig som skjedde? Hvor ble av alle gratulasjonene vi hadde ventet så lenge på? Hvorfor måtte de bli erstattet med "kondolerer"?

Det gjør så vondt, lille venn. Du skulle jo vært hos mamma og pappa nå. Du skulle vært snart et år gammel om du ble født til termin. Smerten kan ikke beskrives. Du skulle kommet til verden, skrikende, levende og nydelig. Istedet var du helt stille og slapp, med hudfiller hengende rundtom kroppen din. Rød på brystet, rød på armene og bena. Du så ikke ut som en nyfødt baby skulle se ut.

Jeg lurer på hvordan det er å få en skrikende baby i armene etter fødsel? Hvordan det vil være når lillebanet leter etter puppen, og åpner øynene for første gang?

Du kom ut, stille og rolig, med kroppsvarmen ifra meg som sakte, men sikkert ebbet ut av deg. Også lå du bare der, stille og kald og urørlig. Ikke et livstegn var å spotte.

Hvordan jeg klarte å henge opp julelysene rundt begravelsen i fjor, er for meg en gåte. Jeg tror ikke jeg helt skjønte at jeg aldri skulle få se deg igjen. Kanskje jeg hang opp lysene for å ha noe å gjøre, for å skyve tankene unna. Jeg vet ikke. I fjor kjente jeg ikke på vemodet og tomheten ved å se babytøy i butikkene, alle julekjolene. For da var jeg så midt oppe i den ferske sorgen, den var så altoppslukende.

I år som i fjor har jeg ikke julestemning. Tror jeg har pyntet mer enn vanlig her hjemme for å få inn julestemningen, men det går ikke. Det er en som mangler. Som skulle ha vært her, omtrent et år gammel...

Jeg skal avslutte nå.. Måtte bare få ut følelsene..

Lille blomst, mamma elsker deg. ♥ ♥ Hvil i fred, elskede venn....


fredag 2. desember 2011

Christmas "give-away" 2011! ♥

Ville bare dele dette her, i anledning julen og i forbindelse med min kunstblogg Aurora Galleri, som jeg opprettet i begynnelsen av mars, i forsøk på å gjøre noe nytt. Bloggen fikk navnet sitt til ære for lille Linnea Aurora vår ♥


Har dessverre ikke vært så veldig aktiv kunstblogger, men skal prøve å gjøre noe større utav det etterhvert. Har bare vært så mye annet å tenke på. Tror det tar seg opp den dagen jeg får mitt eget atelier også, for da blir det lettere å jobbe med kunst.


Nå vel, her er innlegget jeg vil dele med dere:


Christmas "give-away" 2011! ♥


Jeg gir bort denne alven (30 x 40 cm akrylbilde m/ dekorperler og strukturpasta i sølv)!


Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn på denne facebook-siden , like bildet og dele det videre med dine venner! Jeg vil ta kontakt med vinneren over melding på facebook. Vinneren trekkes søndag 11. desember! :)


Ha en god adventstid, alle sammen!

Gått på en smell

For tiden sliter jeg litt psykisk, av forskjellige grunner. Det har mye med undertrykkete følelser å gjøre. Jeg har ikke fått anledning til å bearbeide sorgen min ordentlig, for alt har gått i ett kjør de siste ukene. Trenger en pust i bakken, kjenner jeg.


Kopierer litt fra den andre bloggen min, som er veldig relevant for Linnea-bloggen:

Når det gjelder søvnen, så er det netter da jeg ikke får sove ordentlig, tross i at huden ikke klør. De siste tre nettene, har jeg sovet urolig. Hatt masse herslige drømmer i halvsøvne, - ikke direkte mareritt, bare herslige drømmer. Jeg kan ligge en hel natt og drømme om julepynt samtidig som jeg tenker på Linnea og det nye svangerskapet. Jeg tror jeg er redd for barnet i magen, mye reddere enn jeg har innsett tidligere, og derfor sliter jeg psykisk både om dagen og natten.


Jeg tror jeg har skjøvet unna sorg og redsel, for å være glad for barnet sin skyld, for å prøve å gå videre med livet mitt. Saken er at det skjer så mye for