lørdag 30. oktober 2010

Beinløs...

(Foto: Viveka Rudi Vågene, modell/redigering; Lynn Helen Brenna)

Har med bildene for å illustrere legger, og fordi jeg synes de er særdeles vakre (bildene altså, ikke leggene. Eller, leggene også da, men, haha xD)

Og i dag har jeg kun ett bein å gå på!

Før jeg la meg i går, sa jeg; "huff,  etter å ha gått så mye nå, kommer jeg vel til å våkne med krampe i leggen igjen i morgen" og det gikk troll i ord. Jeg våkna med smerterop pga krampe i leggen (og Kai merket det ikke en gang, tenk om det hadde vært rier, som han spådde med Tarot-kort at jeg skulle få i dag? :O Jeg tror forresten ikke på spådommen). Krampen satt i motsatt legg av sist gang, like ille var den, og den har nå forårsaket at jeg ikke klarer å gå!

Jeg som skulle på halloween-party på

mandag 25. oktober 2010

Det klør, det klør, tiddelibom...

Fikk sovet i ca 2 timer, men ikke som en stein akkurat. Til slutt tok kløen overhånd, og jeg var lys våken, så jeg spratt i dusjen for å se om det hjalp. Så lenge jeg er oppe og driver med noe, er det lettere å ignorere kløen, men hvis jeg skal ligge i sengen og sove, så faller all konsentrasjonen på irritasjoner. Jeg sover for så vidt med støttestrømper om natten siden jeg er gravid, for å unngå å våkne med ekstreme krampetrekninger i leggene, men dette blir også klamt og et irritasjonsmoment. Jeg vurderte å klippe over føttene

søndag 24. oktober 2010

Gravidebilder med bar mage

Forresten så ble jeg litt fornærmet i sted, noe som bare er veldig, veldig teit. Kom over en liten facebook-samtale om gravidebilder. Jeg har aldri hørt om noen som har noe imot gravidebilder, men det finnes tydeligvis de som har det, og spesielt da bar mage-bilder.

lørdag 16. oktober 2010

Gravidebilder og graviditeten!

Nå er jeg altså gravid i 7ende mnd! Terminen er 11. desember! Under 2 mnd igjen! Tiden har flydd, og jeg har så vidt rukket å skrive om hvordan jeg har opplevd graviditeten på bloggen. Dessuten har jeg jo manglet egen PC. Kan jo skrive litt nå, når jeg legger ut bilder.